پکیج آموزشی همه چیز درباره نهگ آبی

مطالب دیگر:
📚پاورپوینت درباره نيرو در نظريه تابعي چگالي📚پاورپوینت درباره هزينه يابي برمبناي هدف و هزينه يابي بر مبناي كايزن📚تحقیق درباره دستگاه عصبی📚پاورپوینت درباره هماهنگی درسازمان📚پاورپوینت درباره هماهنگي📚پاورپوینت درباره همایش تبیین فرصتهای صادرات، سرمایه گذاری و بازاریابی درکشورهای اسلامی با رویکرد امارات عربی متحده📚تحقیق درباره دستور العمل ساختن پاپيروس📚پاورپوینت درباره ورزش همگانی📚پاورپوینت درباره ویتامین A📚تحقیق درباره سيستم اطلاعاتي خيابان‌بندي📚تحقیق درباره اهميت جهاد و دفاع در اسلام‏ 📚تحقیق درباره دگرگوني‌هاي اجتماعي و مسأله انتظار📚پاورپوینت درباره 72 جمله طلایی مدیریت از استیفن رابینز📚پاورپوینت درباره MHC چیست📚پاورپوینت درباره لایه نشانی باریکه مولکولی (Molecular beam epitaxy)📚پاورپوینت درباره آبياری عمومی تعيين نياز آبی گياهان (تبخير و تعرق)📚پاورپوینت درباره احکام مرتبط قانون بودجه سال1391📚پاورپوینت درباره آخرت گرایی📚پاورپوینت درباره استان آذربایجان غربی📚پاورپوینت درباره ارزيابي عملكرد

دانلود پکیج آموزشی همه چیز درباره نهگ آبی،
در قالب word و در 10 صفحه، قابل ویرایش، در قالب فیلم آموزشی mp4 و در قالب نرم افزار اندروید apk.

توضیحات:
بازی نهنگ آبی (روسی: Синий кит, Siniy kit) یا چالش نهنگ آبی، یک بازی غیرنرم ‎افزاری مخفیانه که به کمک تماس‌ های آنلاین اینترنتی انجام می‌ شود که نشانه‌ هایی از آن در چند کشور گزارش شده‌ است.

بازی متشکل از چند چالش است که مدیران آن‌ ها را در طول ۵۰ روز به بازیکنان واگذار می‌ کنند و در چالش نهایی، بازیکن نیاز به ارتکاب خودکشی دارد. اصطلاح «نهنگ آبی» مربوط به پدیده ساحل نهنگ می‌ شود که مربوط به خودکشی است.

این پکیج آموزشی شامل آشنایی کامل با مراحل بازی و اطلاع رسانی کامل در این خصوص می باشد.